De (her)keuring van jouw waterinstallatie is verplicht:

Om een herkeuring te vermijden, laat je jouw waterinstallatie best vóór de keuring in orde brengen door een sanitair installateur. Die kijkt na of de centrale beveiliging tegen terugstromend water correct is geïnstalleerd of controleert eventueel je toestellen. Want bij ontbrekende informatie in de inventaris moet de keurder ervan uitgaan dat je toestellen niet in orde zijn met de Belgaqua-eisen. De kans bestaat dat je een beveiliging moet installeren om te voorkomen dat vervuild water terugstroomt.

Klik hier voor meer informatie over ons aanbod water-en rioolkeuringen!

(klik om te vergroten)

Infografiek keuringen

Tijdens de keuring wordt nagegaan of jouw waterinstallatie voldoet aan: