1. De installateur is langsgeweest voor het tweejaarlijks onderhoud van mijn particuliere waterontharder. Hij heeft het toestel in gesteld op 16fH graden. Is dit ok?
 2. Waar kunnen wij een gedetailleerde kaart vinden (op straatniveau) van het 'afzetgebied' van waterproductiecentrum Waarmaarde?
 3. Is het maar een indruk of is het water anders van smaak sinds de ontharder actief is? Komt het water nu uit een andere bron?
 4. Leent elk onderzoek zich ertoe om aan burgeronderzoek te doen?
 5. Jullie hebben echt een mooie prestatie geleverd met dit hele project. Het resultaat is fantastisch. Verwachten jullie nu geen problemen met firma's van waterontharders?
 6. Er zijn mensen die geen kraanwater drinken omdat het gezuiverd afvalwater is ... het blijf afval / vuil. Hoe kan men dat misverstand uit de wereld helpen?
 7. Wisten installateurs van waterontharders dat jullie met dit project bezig waren? Tussen begin 2019 tot nu hebben we daarover opvallend veel reclame in de bus kregen vind ik.
 8. Ga ik nu geen enkele kalkvlek meer zien aan mijn douchekop?
 9. Waarom voelt het kraanwater aan de kust toch beter aan dan hier? Als ik mijn haar was aan zee blijft het een paar dagen zachter tegenover hier.
 10. Als je mensen vraagt waarom ze geen kraanwater drinken, krijg je vaak als antwoord dat ze niet zeker zijn van de kwaliteit van de leidingen (bv. in oudere huizen, huurwoningen). Is het een idee om een volgend burgeronderzoek te organiseren om de kwaliteit van de leidingen na te gaan, zodat mensen gerust kraanwater kunnen drinken? Of is hier al eens een burgeronderzoek rond gedaan?
 11. Is deze installatie te vergelijken met deze van Kooigem?
 12. Waarom maar ontharden tot 20 Franse graden? Was de doelstelling niet om 15 Franse graden te bereiken?
 13. Worden we verwittigd als de ontharding uitvalt en we opnieuw hard water ontvangen? Hoe lang kan dat duren?
 14. Vroeger deden we onze was met regenwater, nu met kraanwater. Het resultaat: de handdoeken zijn minder zacht. Wat kan de reden zijn? We gebruiken hetzelfde waspoeder.