Alle huishoudelijke klanten van De Watergroep krijgen 2 keer per jaar het klantenmagazine Waterwereld in de bus. Het magazine informeert over lopende en toekomstige initiatieven, projecten en trends rond watervoorziening in en buiten Vlaanderen.
  

Zomereditie 2021

Cover Waterwereld zomereditie 2021In deze editie kom je te weten waarom kraanwater overal anders smaakt en welke innovatieve en duurzame projecten en initiatieven op til staan bij De Watergroep. Je krijgt inkijk in de werkdag van één van onze watermakers en reist zelfs even naar Benin om te ontdekken hoe een voetpomp het verschil kan maken. Bovendien geven 4 experten mee wat er volgens hen nodig is om een klimaatrobuuste watervoorziening uit te bouwen. Tot slot leer je hoe je een nieuwe drinkwateraftakking kan aanvragen en… waar de diepste put van De Watergroep zich bevindt.

 

 

Wedstrijd

Het juiste antwoord op de wedstrijdvraag uit de zomereditie van ons klantenmagazine was: Warre Borgmans. Het deed ons plezier dat heel wat lezers het bij het juiste eind hadden.

Katty Paternoster uit Heverlee is uitverkoren tot winnaar en geniet binnenkort van een waterweekend aan de Demer met overnachting in een oude watermolen.
Proficiat Katty!