Alle huishoudelijke klanten van De Watergroep krijgen 2 keer per jaar het klantenmagazine Waterwereld in de bus. Het magazine informeert over lopende en toekomstige initiatieven, projecten en trends rond watervoorziening in en buiten Vlaanderen.
  

Zomereditie 2021

Cover Waterwereld zomereditie 2021In deze editie kom je te weten waarom kraanwater overal anders smaakt en welke innovatieve en duurzame projecten en initiatieven op til staan bij De Watergroep. Je krijgt inkijk in de werkdag van één van onze watermakers en reist zelfs even naar Benin om te ontdekken hoe een voetpomp het verschil kan maken. Bovendien geven 4 experten mee wat er volgens hen nodig is om een klimaatrobuuste watervoorziening uit te bouwen. Tot slot leer je hoe je een nieuwe drinkwateraftakking kan aanvragen en… waar de diepste put van De Watergroep zich bevindt.

 

 

Wedstrijd

Er valt deze editie een heus waterweekend aan de Demer te winnen (inclusief overnachting in een oude watermolen). 

Zin in waterpret? Je hebt tot en met 21 juli 2021 tijd om een antwoord op de wedstrijd- en schiftingsvraag door te sturen naar waterwereld@dewatergroep.be. De winnaars worden daarna persoonlijk verwittigd en via deze pagina bekend gemaakt.