Waterproductiecentrum Kluizen (Evergem)

In het waterproductiecentrum Kluizen worden alle bestaande betonnen filtervloeren vernieuwd. Deze werken zijn gestart in september 2015 en worden afgerond begin 2017.
 

Waterproductiecentrum De Blankaart (Diksmuide)

Waterproductiecentrum De BlankaartIn het waterproductiecentrum De Blankaart werd een "semi-industriële" proefinstallatie gebouwd. Deze installatie maakt gebruik van het MIEX-proces, waarbij zwevende stoffen uit het water worden verwijderd. Ze werd eind 2015 in dienst genomen.
 

Masterplan De Blankaart

Over de periode 2015 - 2023 plant De Watergroep een volledige vernieuwing van het spaarbekken, de waterbehandeling en de slibbehandeling. Lees meer over masterplan De Blankaart.
 

Waterproductiecentrum Koevoet (Londerzeel)

Waterproductiecentrum Koevoet (Londerzeel)Het waterproductiecentrum Koevoet wordt in de periode 2015 - 2016 gerenoveerd. Er wordt een nieuw bezinkingsbekken gebouwd en de elektromechanische uitrusting wordt vernieuwd.
  

Waterproductiecentrum Vlakenhof (Maaseik)

In Maaseik wordt een nieuwe waterproductiecentrum gebouwd. Dit wordt in de eerste helft van 2018 in dienst genomen. Met dit centrum krijgt een groter deel van Limburg zacht water.