07-12-2022

De Watergroep is voortdurend in de weer om producten en diensten te verbeteren. Met de lancering van automatische e-communicatie sturen we nu proactief sms- en e-mailberichten naar klanten, steden en gemeenten bij ongeplande werken en storingen.

 

Automatische sms en/of e-mail 

e-communicatieVoor geplande onderhoudswerken aan de watervoorziening is het duidelijk. Klanten krijgen een paar dagen voor aanvang van de werken een brief met de nodige informatie. Bij ongeplande storingen, bijvoorbeeld een waterlek, was dit niet zo evident. Daar komt nu verandering in. Zo mogen klanten een sms en/of e-mail verwachten als er in hun straat een ongeplande storing is vastgesteld. In die automatische boodschap geven we telkens mee wat er aan de hand is, hoe lang de storing zal duren en wanneer de situatie terug genormaliseerd is. Ook de contacten bij onze gemeentebesturen krijgen deze informatie toegestuurd. 

 

"We doen er alles aan om de watervoorziening vlekkeloos te laten verlopen. Met een goede 34.000 kilometer aan waterleidingen is een lokale storing nooit uitgesloten. De collega's bij De Watergroep staan dag en nacht klaar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Nu worden ook de betrokken klanten, op hyperlokaal niveau, proactief op de hoogte gebracht."

Kathleen De Schepper - woordvoerder

 

Jouw gegevens in onze klantenzone

klantenzoneKlanten waarvan het e-mailadres en/of het gsm-nummer bij ons gekend is krijgen zo snel mogelijk een automatische melding. Dit geldt enkel voor de klanten die rechtstreeks te maken krijgen met de storing. Wil je zeker zijn dat je de meldingen ontvangt? Via de klantenzone op onze website kan je je gegevens toevoegen of aanpassen: www.dewatergroep.be/klantenzone

De meest recente informatie over storingen en werken is ook altijd terug te vinden op de website: www.dewatergroep.be/storing. Telefonisch contact opnemen kan via 02 238 96 99.

 

 

 

 

 

 

 

Jouw gegevens toevoegen of aanpassen in onze klantenzone (klik om te vergroten):

klantenzone

     klantenzone

 

Voorbeeld van een automatische melding (klik om te vergroten): 

e-communicatie    e-communicatie