62,04%, dat zijn 870.427 klanten (= gezinnen), ontvangt zijn of haar waterfacturen van De Watergroep nog op papier. De redenen daarvoor zijn uiteenlopend, maar kunnen we linken aan 5 ‘papierprofielen’. Ontdek in dit filmpje welk ‘papierprofiel’ jij bent en waarom digitale facturatie ook op jouw lijf geschreven is:Digitale facturatie is niet alleen duurzaam. Het is ook snel, praktisch, veilig en gemakkelijk. Kies je ervoor om je documenten van De Watergroep digitaal te ontvangen in plaats van op papier? Dan krijg je eenmalig 10 euro korting op je waterfactuur (als je ten laatste op 31 december 2020 overstapt).

Ik ontvang mijn waterfactuur al digitaal. Krijg ik deze korting ook? Ja, en zelfs automatisch! Deze korting verschijnt op je volgende afrekening. Let op: het is mogelijk dat je eerst nog tussentijdse facturen ontvangt. De korting verrekenen we automatisch op je afrekening. 

Via Doccle, je digitale archiefkast

Doccle

Via het gratis digitaal administratieplatform Doccle biedt De Watergroep je de mogelijkheid om jouw waterfacturen te ontvangen, archiveren én te betalen op laptop, pc, smartphone of tablet. Klik hier om te verbinden met Doccle en strijk meteen je korting op! 
 

Via e-mail, je digitale brievenbus

mail

Je waterfactuur en meterkaart in je mailbox ontvangen? Dat regel je in geen tijd via:

  • Onze online klantenzone natuurlijk!
  • Al geregistreerd? Meld je dan hier aan en pas onder 'gegevens' je verzendgegevens aan naar e-mail.
  • Nog niet geregistreerd? Ontdek hier hoe je dat doet!
  • Je krijgt na deze aanpassing binnen de maand de korting van 10 euro op je rekening gestort! 
  • OF: kreeg je van De Watergroep een meterkaart toegestuurd om je meterstand door te geven? Geef dan online je meterstand door en duid de optie 'Mijn facturen en meteropnamekaart(en) vanaf nu sturen via e-mail' aan! Je krijgt je korting dan meteen op je eerstvolgende afrekening!

 

Nog vragen over onze kortingsactie? Bekijk hier onze veelgestelde vragen!