Digitaal jouw documenten van De Watergroep ontvangen?

De Watergroep biedt heel wat mogelijkheden om jouw waterfactuur en/of meterkaart (= om jaarlijks de stand van je watermeter door te geven) digitaal te ontvangen. Ontdek onze 4 mogelijkheden en kies er 1 optie uit die best bij jou past. 

mail icoonVia e-mail, je digitale brievenbus

Je meterkaart en/of waterfactuur in je mailbox ontvangen? Dat regel je in geen tijd door dit formulier in te vullen! P.S. Voorlopig is e-mail de enige optie om je meterkaartje digitaal te ontvangen.

Via Doccle, je digitale archiefkast

Via de gratis dienst Doccle biedt De Watergroep je de mogelijkheid om jouw waterfacturen te ontvangen, archiveren én te betalen op laptop, pc, smartphone of tablet. Klik hier en ontdek nog meer voordelen en activeer meteen!

zoomitVia Zoomit, je digitale betaalhulp

Meer interesse om jouw waterfactuur meteen in de online betaalomgeving van je bank te ontvangen? Dan is Zoomit iets voor jou! Betalen doe je snel, eenvoudig en foutloos: Zoomit vult alle betaalgegevens automatisch voor je in. Klik hier om Zoomit aan te vragen.

domiciliëringVia domiciliëring, jouw makkelijkste oplossing

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een domiciliëring. De betaling gebeurt automatisch op de vervaldag van jouw waterfactuur en je vermijdt herinneringen en kosten voor laattijdig betalen. Meteen een domiciliëring activeren?

Onze tip: combineer domiciliëring met Doccle! Zo ontvang je alle facturen, ook de tussentijdse facturen, in je digitaal archief in Doccle. Kies je voor papier, Zoomit of e-mail? Dan krijg je bij een domiciliëring enkel nog je afrekeningsfactuur toegestuurd .Elke afrekeningsfactuur omvat de data & het bedrag dat zal afgehouden worden.