31-07-2017

Foto onafhankelijke bestuurdersMet de algemene vergadering van 9 juni 2017 kwam een einde aan het mandaat van mevrouw Tania Janssens en de heren Albert Vandezande en Jozef De Borger als lid van de raad van bestuur. De algemene vergadering stelde op voordracht van het provinciaal comité Vlaams-Brabant mevrouw Christel Verlinden uit Aarschot en de heer Dirk Claes uit Rotselaar aan als nieuwe bestuurders.

Daarnaast stelde de Vlaamse Regering 2 onafhankelijke bestuurders aan, met name mevrouw Laurence Battaille en mevrouw Mieke Offeciers – Van De Wiele. De mandaten van mevrouw Mieke Van Hootegem en de heer Luc Asselman werden verlengd. De Vlaamse regering heeft eveneens het mandaat verlengd van de heer Francis Bosmans, voorgedragen door de Limburgse vennoten.

Met het einde van het mandaat van de heer Vandezande als lid van de raad van bestuur, kwam ook een einde aan zijn voorzitterschap van het provinciaal bureau van Vlaams-Brabant. Het provinciaal comité van Vlaams-Brabant heeft op 27 juni laatstleden de heer Luc Asselman verkozen tot nieuwe voorzitter.