24-10-2017

Tweejaarlijks organiseren de collega’s van het sectoraal dienstencentrum van De Watergroep in Ninove een familiedag t.v.v. Kom op tegen Kanker, in samenwerking met de omliggende gemeentebesturen. Goed voor een echt volksfeest en een mooie opbrengst voor het goede doel.

10x meer

‘In 1989 namen we met enkele collega’s het initiatief om een evenement te organiseren voor Kom op tegen Kanker. Met zanger Christoff aan onze zijde van bij de start, zagen we het evenement door de jaren heen sterk uitgroeien. Waar we 10 edities geleden een opbrengst binnenhaalden van om en bij de 6.000 euro, stevenden we dit jaar af op iets meer dan 60.000 euro, een vertiendubbeling dus! Naast een extra cheque van 1.000 euro, geschonken door de vzw Jemari, rondde de raad van bestuur van De Watergroep het bedrag af tot 65.000 euro. De hoogste opbrengst ooit,’ vertelt Patrick Van Gysegem, sectorchef van De Watergroep en bezieler van deze familiedag.

Een mooie samenwerking

Dankzij een vlotte samenwerking met de gemeentebesturen van Denderleeuw, Haaltert, Ninove, Geraardsbergen, Lierde en Herzele en de brandweer en politie van Ninove groeide de familiedag uit tot een vaste waarde in de Denderstreek. Op het programma activiteiten voor jong en oud: optredens van Vlaamse artiesten, een doorlopend buffet, demonstraties door politie en brandweer, kinderanimatie, …

Uitreiking opbrengst 2017