10-06-2020

We beleven bizarre tijden. De maatregelen voor bedrijven in de strijd tegen het coronavirus versoepelen, maar business as usual lijkt nog niet aan de orde. Dat is gelukkig wel zo voor de drinkwatervoorziening. Ook tijdens de crisis zet De Watergroep alle zeilen bij voor veilig en kwaliteitsvol water. Daarom starten we vanaf 11 mei onze bedrijfsactiviteiten die tijdelijk werden stopgezet terug op.

 
De beste manier om covid-19 te bestrijden, is regelmatig je handen wassen. Dat heeft uiteraard alleen zin als het water bij je thuis veilig en betrouwbaar is. Water uit de kraan lijkt evident, maar dat is het allerminst. Onze drinkwatervoorziening verzekeren, is voor De Watergroep dan ook een prioriteit.
 

Gezonde medewerkers

Om de drinkwatervoorziening te garanderen, is het belangrijk dat onze medewerkers in veilige omstandigheden aan de slag kunnen blijven, ook bij u thuis. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk van thuis. Wie toch op verplaatsing moet, drukken we op het hart om de afstandsregels (social distancing) en de nodige hygiënemaatregelen te respecteren. Waar onderling contact onvermijdelijk is, dragen onze medewerkers mondmaskers en/of gelaatsschermen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.
 

Zo werken we veilig bij onze klanten thuis

Lees hier onze maatregelen na (PDF) of bekijk hieronder de stappen:

  1. Ventileer
  2. Hou afstand
  3. Geen ondertekening nodig
  4. Handen wassen
  5. Propere werkplek
  6. Afspraak niet mogelijk?