23-12-2018

De gemeenteraad van Zaventem besliste onlangs om de drinkwaterlevering in de deelgemeente Nossegem niet langer door De Watergroep te laten uitvoeren. Op 1 januari 2019 maken 3.344 klanten uit Nossegem de overstap naar drinkwaterleverancier FARYS|TMVW. 
 

Hoe verloopt de overstap van De Watergroep naar FARYS|TMVW?

De betrokken klanten kregen intussen een brief van De Watergroep in de bus met de vraag hun meterstand door te geven. Dit kan nog tot en met 13 januari 2019.

De Watergroep maakt vervolgens de eindafrekening op. Deze factuur rekent het verbruik aan vanaf de einddatum van de laatste verbruiksfactuur tot en met 31 december 2018.  Deze eindafrekening volgt in januari 2019. 

Nog vragen over deze eindafrekening of over andere facturen van De Watergroep? Neem dan contact op met onze klantendienst.
 

Vanaf 2019

Door de overgang van De Watergroep naar FARYS|TMVW wijzigt er niets aan de tarieven geldig in de deelgemeente Nossegem van Zaventem.

Van zodra de klantgegevens zijn overgedragen aan FARYS|TMVW, ontvangen de klanten uit Nossegem een welkomstbrief van FARYS met de nieuwe contractgegevens, een overzicht van de data waarop je de tussentijdse waterfacturen zal ontvangen en het bedrag van deze facturen (= gebaseerd op je verbruik bij De Watergroep).

Verhuis je in 2019? Geef dit dan hier door aan FARYS|TMVW.