28-10-2020

CertificaatTijdens de Voka-Dag Duurzaam Ondernemen op 27 oktober 2020 heeft De Watergroep samen met 87 andere bedrijven een certificaat van UNITAR (opleidingsinstituut van de Verenigde Naties) ontvangen en mogen we ons SDG-Pioneer noemen. 

De Watergroep hecht veel belang aan maatschappelijk engagement en onderschrijft de 17 duurzame doelstellingen (= SDG, Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties. Die vertalen we jaarlijks in een aantal concrete actiepunten.

Deze duurzame inspanningen van De Watergroep werden opnieuw beloond met het Voka-Charter Duurzaam Ondernemen. Na 3 jaar succesvolle deelname aan dit charter, leverde ons dit het internationaal erkende UNITAR-certificaat op en krijgen we de status van SDG-pionier

Uitreiking

Voka werkt hiervoor samen met het United Nations Institute for Training and Research (UNITAR)/CIFAL Flanders. Omwille van corona ging het evenement digitaal door. Minister Crevits sloot het evenement af met oprechte felicitaties aan alle 88 duurzame bedrijven van CIFAL Flanders en moedigde hen aan om samen verder te werken aan een circulaire economie.