23-03-2018

Elektrische wagenDe Watergroep draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet alleen in ons productieproces, maar ook in onze dagelijkse werking hebben we aandacht voor het milieu en willen we onze ecologische voetafdruk verkleinen. Mooie voorbeelden hiervan zijn de aankoop van elektrische wagens én het behalen van het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen.
 

VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

In 2016 haalden de directies Oost- en West-Vlaanderen van De Watergroep het Charter Duurzaam Ondernemen al binnen. Voor 2017 lukte dat ook voor de volledige organisatie via 10 actiepunten. Een mooie bevestiging van de inspanningen die we als waterbedrijf leveren om duurzaam ondernemen verder te integreren in onze bedrijfsvoering. 
 

Vergroening wagenpark

Recent nam De Watergroep een aantal elektrische wagens in gebruik. De ‘vergroening’ van het wagenpark past perfect binnen het milieubewuste beleid (en circulaire economie) waar De Watergroep naar streeft. Want kleine aanpassingen, zoals kiezen voor milieuvriendelijkere wagens, kunnen een groot verschil maken. Nog dit jaar rijden er 15 elektrische wagens van De Watergroep rond.