06-09-2018

Foto Computable Awards 2018De Watergroep is, samen met partner Devoteam, genomineerd voor de Computable Awards 2018. Steun ons en breng je stem uit voor ons project 'Integratie als verbindende factor van digitale transformatie' binnen de categorie 'ICT-project van het jaar in het Grootbedrijf'. 

Op 30 oktober 2018 weten we of we onze nominatie kunnen verzilveren. Tot die tijd kun jij ons helpen door jouw stem uit te brengen op ons project!
 

Stemmen doe je zo

  1. Ga naar deze website en vul je gegevens in.
  2. Open je mailbox en klik op de link van de Computable Awards om te stemmen.
  3. Kies ons project ‘Ingegratie als verbindende factor voor digitale transformatie bij De Watergroep’ in de categorie ‘ICT-project van het jaar’ en klik op ‘Stemmen’ onderaan.
    (Tip: via CTRL+F en de zoekterm ‘De Watergroep’ kan je ons project snel vinden, het is niet nodig op de andere categorieën te stemmen).
     

Het project: Integratie als verbindende factor van digitale transformatie

De Watergroep nam enkele jaren geleden een grote stap voorwaarts in de digitale wereld, met als voornaamste doel het verbeteren van de dienstverlening naar haar klanten, met de focus op het maatschappelijk belang. Hiervoor werkte De Watergroep samen met Devoteam.