Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een domiciliëring. De betaling gebeurt automatisch op de vervaldag van jouw waterfactuur en je vermijdt herinneringen en kosten voor laattijdig betalen. Meteen een domiciliëring activeren? Dat kan op 2 manieren!
 

Online via Doccle

Jouw domiciliëring volledig online afhandelen zonder gedoe met papier & post? Dat kan via Doccle!

Via online formulier, e-mail of brief

  • Vul dit online formulier in of stuur een e-mail of brief naar ons klantencontactcenter (klik hier voor de contactgegevens). Vermeld daarin jouw klantrekeningnummer en het IBAN-rekeningnummer waarop je de domiciliëring wenst te activeren. Jouw klantrekeningnummer kan je terugvinden bovenaan op jouw waterfactuur.
  • Zodra jouw aanvraag door ons verwerkt wordt, krijg je van De Watergroep een mandaatformulier toegestuurd dat ondertekend en ingevuld teruggestuurd moet worden. Je ontvangt dit mandaatformulier samen met een gefrankeerde omslag, zodat je dit kosteloos aan ons kan bezorgen.
    • Voor de verwerking van deze mandaten werkt De Watergroep samen met een bedrijf in Nederland (Rotterdam). Vandaar dat je het mandaatformulier naar een adres in Rotterdam dient op te sturen (= gratis).
  • Na ontvangst van het ondertekende mandaat, is het SEPA-Europees domiciliëringsmandaat actief en worden de facturen automatisch geïnd via jouw financiële instelling op de vervaldag van jouw waterfactuur.
  • Domiciliëring niet correct uitgevoerd? Dan kan je jouw drinkwaterfactuur betalen op het rekeningnummer BE90 0969 2800 0132.
     

Combineer domiciliëring met Doccle of e-mail

Wist je dat je een domiciliëring kan combineren met het ontvangen van jouw facturen in Doccle of elektronisch in je mailbox? Ontdek er alles over op onze webpagina's rond Doccle of vraag hier meteen je digitale waterfactuur aan in je mailbox.

Onze tip: combineer domiciliëring met Doccle! Zo ontvang je alle facturen, ook de tussentijdse facturen, in je digitaal archief in Doccle. Kies je voor papier of e-mail? Dan krijg je bij een domiciliëring enkel nog je afrekeningsfactuur toegestuurd. Elke afrekeningsfactuur omvat de data & het bedrag dat zal afgehouden worden.
 

Nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen en antwoorden!