Ontdek hier alles over jouw gemeente

Selecteer jouw gemeente om de tarieven, storingen/werken en de waterkwaliteit te bekijken:

homepage azulatis

2 nieuwe investeerders voor dochterbedrijf Azulatis: TINC en Farys

30-04-2024

TINC, infrastructuurinvesteerder genoteerd op Euronext Brussel, neemt een participatie in Azulatis. Azulatis is sinds 2023 een verzelfstandigd dochterbedrijf van De Watergroep en is gespecialiseerd in industrieel waterbeheer. Daarnaast treedt ook publiek waterbedrijf Farys toe met inbreng van haar industriewateractiviteiten.


Lees meer

waterbehandeling Halle

Opstart tijdelijke waterbehandelingsinstallatie in Halle

29-04-2024

Het water dat De Watergroep levert in Sint-Rochus, Essenbeek en Buizingen, beantwoordt aan alle kwaliteitsnormen. De concentraties aan PFAS ligt echter hoger dan de interne kwaliteitsnorm waar De Watergroep naar streeft. Daarom heeft het waterbedrijf met technologiepartner Waterleau langs de Nijvelsesteenweg in Halle een tijdelijke waterbehandelingsinstallatie met harsen geplaatst. De Watergroep start de installatie vandaag, maandag 29 april 2024 op.


Lees meer

homepage nieuwerkerken

Waterproductiecentrum Nieuwerkerken krijgt duurzame renovatie en wateronthardingsinstallatie

03-04-2024

Het waterproductiecentrum in Nieuwerkerken speelt een cruciale rol in de drinkwatervoorziening van de regio. Dagelijks produceren we daar zo'n 12.000 mdrinkwater. We plannen een duurzame renovatie van het bestaande gebouw en breiden uit met een wateronthardingsinstallatie.


Lees meer