Betreft: Aanleg/Vernieuwing drinkwaterleidingen te Herzele Molenstraat – H Hartplein – Erpenstraat – Aaigemsveldstraat – Woubrechtstraat – St.-Antelinksstraat

  

De Watergroep, uw drinkwaterleverancier, biedt haar klanten steeds drinkwater van een uitstekende kwaliteit.     Om deze kwaliteit ook in de toekomst te kunnen handhaven, dienen de waterleidingen in uw straat vernieuwd te worden.

 

Planning: * Voorziene startdatum (afhankelijk van de weersomstandigheden): 30 maart 2022

                  * voorziene einddatum (afhankelijk van de weersomstandigheden): september 2022

 

Bereikbaarheid woningen: tijdens de werken (van 07:30 uur tot 16:00 uur) kan de doorgang in de straat versperd worden. Wij verzekeren ten allen tijde de toegang tot de woningen, eventueel via loopbrugjes.

 

Wateronderbrekingen:  als gevolg van deze werken zullen wateronderbrekingen noodzakelijk zijn. U zal hiervan tijdig op de hoogte worden gebracht door middel van een schriftelijk bericht waarin duidelijk de periode zal opgenomen worden wanneer deze onderbrekingen zullen plaatsvinden.

 

Huishoudelijke aftakkingen: Na de aanleg van de nieuwe waterleiding zullen alle huishoudelijke aftakkingen overgekoppeld worden van de oude op de nieuwe leiding. Dit kan tot gevolg hebben dat er op uw privaat terrein tot aan het meterstel in uw woning moet worden gewerkt, maar dit is enkel het geval wanneer De Watergroep beslist om de volledige aftakking naar uw woning om technische redenen te vernieuwen. Wij hopen hierbij op uw medewerking te kunnen rekenen zodat de hinder tot een minimum beperkt kan blijven.

 

Synergie:  de aanleg van nieuwe leidingen voor Fluvius, Telenet en Proximus zal gelijktijdig gebeuren.

 

De Watergroep zal alles in het werk stellen om de hinder tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken door efficiënt in te plannen en u verder goed te informeren.

De Watergroep dankt u voor uw begrip.

 


Startdatum
23-03-2022

Einddatum
30-09-2022

Betrokken gebied
Woubrechtegem

Straten
Molenstraat Heilig Hartplein Erpenstraat Aaigemsveldstraat Woubrechtstraat Sint-Antelinksstraat

Gevolgen
Lichte hinder tijdens de werken