Momenteel kan je solliciteren voor

Functie Soort contract Plaats tewerkstelling Korte beschrijving
technieker Drinkwater onbepaalde duur

Poperinge/Ichtegem

Steek je graag de handen uit de mouwen en werk je graag buiten? Dan is de functie van technieker Drinkwater iets voor jou! Samen met je collega's zorg je voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van de leidingen in ons drinkwaternet of rioleringsnetwerk.
procestechnicus projectleider Drinkwater onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling Cadol/Heverlee Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten? Hou je ervan om technische exploitatieopdrachten te combineren met projectleiding? Dan is de functie van procestechnicus-projectleider misschien wel iets voor jou!
procestechnicus projectleider Drinkwater onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling Kortrijk/Gent Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten? Hou je ervan om technische exploitatieopdrachten te combineren met projectleiding? Dan is de functie van procestechnicus-projectleider misschien wel iets voor jou!
deskundige Automatisatie onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling Kortrijk/Gent Blink je uit in automatisatie en wil je een belangrijke rol spelen bij de telecontrole van onze productie-infrastructuur? Op zoek naar een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan is de functie van deskundige automatisatie misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een collega voor de regio West!
adjunct-zonemanager Realisaties en Relatiebeheer onbepaalde duur Lokeren Heb je kennis van algemene bouwkunde en hydraulica? Weet je alles van bouwtechnische processen en ben je vertrouwd met AutoCAD? Dan word jij misschien onze adjunct-zonemanager Realisaties en Relatiebeheer!
procestechnicus-operator (storingstechnieker Elektriciteit) onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling 
Heverlee / Kooigem  Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten en dit in een uitdagende én maatschappelijke relevante functie? Dan is de functie van procestechnicus-operator drinkwater misschien wel iets voor jou!
procestechnicus-operator (storingstechnieker Elektriciteit) onbepaalde duur

Kluizen / Evergem

Woumen

Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten en dit in een uitdagende én maatschappelijke relevante functie? Dan is de functie van procestechnicus-operator drinkwater misschien wel iets voor jou!
toezichter Complexe Leidingprojecten onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling 
zone Waasland
zone Noord-Oost Ring
zone Haspengouw zone Westhoek 
Als toezichter Complexe Leidingprojecten bereid je projecten rond de bouw van leidingen (voornamelijk aanpassingswerken) voor tijdens de ontwerpfase. Je begeleidt en controleert de uitvoering van deze projecten en waarborgt de kwaliteit van het eindproduct. Zo zorg je ervoor dat de projecten kwalitatief en binnen het budget en de vereiste tijdspanne worden uitgevoerd.
projectleider Exploitatieprojecten Productie onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling  Gent / kluizen / Heverlee Ben je gebeten door projectmanagement, hou je van uitdagende en afwisselende projecten en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan is de functie projectleider Exploitatieprojecten iets voor jou!
afdelingsassistent Assetbeheer Distributie en Toevoer onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling  Brussel Ben je een kei in het plannen en coördineren? Zorg jij er steeds voor dat alles op wieltjes loopt en iedereen tijdig over de nodige info beschikt? Is "SharePoint" geen onbekend begrip voor jou? Solliciteer dan snel!
projectingenieur/projectleider Engineering Productie en Opslag - Bouwkunde onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling  regio Oost-Vlaanderen en
Vlaams-Brabant
Als projectingenieur/projectleider draag je de eindverantwoordelijkheid voor de aanpassing, renovatie en nieuwbouw van tal van waterinstallaties. Spreekt deze uitdaging je aan? Heb je bovendien een achtergrond in Bouwkunde? Lees dan zeker verder!
toezichter Bouwkunde onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling regio West-&Oost-Vlaanderen en regio Vlaams-Brabant Als toezichter Bouwkunde werk je samen met een team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven aan verschillende technische projecten. Je wordt zowel betrokken bij de studie- als uitvoeringsfase, dus er wacht je een gevarieerd takenpakket! Sta je sterk in je schoenen en ben je communicatief? Heb je bovendien een achtergrond binnen Bouwkunde? Dan ben jij de toezichter die we zoeken!
projectcoördinator Productie en Opslag onbepaalde duur met mogelijkheid tot statutaire aanstelling Brussel Als projectcoördinator sta je in voor de organisatie van complexe en brede infrastructuurprojecten. Krijg jij een kick als alles loopt zoals gepland? Heb je snel een helikopteroverzicht en werk je vlot met cijfers? Lees dan zeker verder!
medewerker Administratie Realisatie en Relaties bepaalde duur Brussel/Leuven/Hasselt

Zijn het opstarten en opvolgen van technische dossiers een kolfje naar jouw hand?  Waak jij er steeds over dat alle gegevens kloppen en iedereen tijdig over de nodige info beschikt?  Is "Enterprise Resource Planning" geen onbekend begrip voor jou?  Solliciteer dan snel!

onderhoudstechnieker Drinkwaterproductie  onbepaalde duur regio Vlaams-Brabant
(Haasrode)

Ben je gebeten door techniek en ben je op ziek naar een maatschappelijk relevantie functie? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan is de functie van technieker Drinkwaterproductie iets voor jou!

ecohydroloog onbepaalde duur Kortrijk, Gent, Brussel, Leuven of Hasselt Natuur en water zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De klimaatverandering stelt ons voor een belangrijke uitdaging om drinkwaterwinning en natuurontwikkeling te combineren. Maar dit biedt ook kansen om verder te bouwen aan een duurzame en betrouwbare watervoorziening. Als grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen gaan we deze uitdaging aan.  Zin om dit samen met ons te verwezenlijken? Dan word jij misschien wel onze nieuwe ecohydroloog!
technieker Onderhoud Gebouwen en Terreinen onbepaalde duur Kluizen Ben je een handige harry en houd je van een fysieke job? Kan je zowel zelfstandig als in team werken? Deins je er niet voor terug om je handen uit de mouwen te steken én heb je een rijbewijs B? Dan is de functie van technieker Onderhoud Gebouwen en Terreinen iets voor jou!
adjunct-zonemanager Realisaties en Relaties  onbepaalde duur Lennik

Wil je graag aan de slag bij een duurzaam en innovatief bedrijf? Zie je jezelf een belangrijke rol spelen bij de aanleg van het drinkwaternet in de regio Denderstreek en Pajottenland? Dan ben jij misschien de nieuwe medewerker die wij zoeken!

adjunct-zonemanager Realisaties en Relaties onbepaalde duur Vilvoorde

Wil je graag aan de slag bij een duurzaam en innovatief bedrijf?  Zie je jezelf een belangrijke rol spelen bij de aanleg van het drinkwaternet in de regio Oostrand rond Brussel? Dan ben jij misschien de nieuwe medewerker die wij zoeken!

technieker Drinkwater onbepaalde duur Vilvoorde Kan jij fysiek belastend werk aan in wisselende weersomstandigheden? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je technisch aangelegd? Solliciteer dan snel!
coördinator Synductis onbepaalde duur Brussel, Gent, Kortrijk, Hasselt of Leuven Wil je je technische kennis gebruiken om als vertegenwoordiger van ons bedrijf samen te werken met andere nutsbedrijven en gemeentebesturenLeer je snel bij en weet je deze kennis te delen met je collega's, houd je van coördineren en opvolgen?  Dan ben jij de persoon die we zoeken!