Momenteel kan je solliciteren voor

Functie Soort contract Plaats tewerkstelling Korte beschrijving
technieker Drinkwater startbaancontract Lokeren Steek je graag de handen uit de mouwen en werk je graag buiten? Dan is de functie van technieker Drinkwater iets voor jou! Samen met je collega's zorg je voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van de leidingen in ons drinkwaternet of rioleringsnetwerk.
stafmedewerker Synductis onbepaalde duur Brussel Wil je je technische kennis gebruiken om als vertegenwoordiger van ons bedrijf samen te werken met andere nutsbedrijven en gemeentebesturen? Leer je snel bij en weet je deze kennis te delen met je collega's, houd je van coördineren en opvolgen?  Dan ben jij de persoon die we zoeken!  
procestechnicus-projectleider Riopact onbepaalde duur Rotselaar

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Blink jij uit in pneumatica, mechanica en hydraulica? Dan ben jij misschien de projectleider die wij zoeken! Riopact is onze business unit die instaat voor rioleringen.

teammanager Asset Informatiebeheer onbepaalde duur Brussel, Gent, Kortrijk, Hasselt of Leuven Onze watervoorraden staan onder druk als gevolg van klimaatwijzigingen. De Watergroep zoekt innovatief talent om het informatiebeheer, operationeel beheer, en investeringsbeleid van 34.000 km drinkwaterleidingen te versterken.
projectleider Engineering Productie en Opslag onbepaalde duur Vlaams-Brabant (standplaats Brussel) Als projectingenieur/projectleider draag je de eindverantwoordelijkheid voor de aanpassing, renovatie en nieuwbouw van tal van waterinstallaties. Spreekt deze uitdaging je aan? Heb je bovendien een achtergrond in Bouwkunde? Lees dan zeker verder! 
toezichter Complexe Leidingprojecten onbepaalde duur Vlaanderen (vacatures in Eernegem/Poperinge, Kortrijk/Moorsele, Sint-Truiden/Hasselt en Lokeren) Als toezichter Complexe Leidingprojecten bereid je projecten voor rond de bouw van leidingen tijdens de ontwerpfase. Je begeleidt en controleert de uitvoering van deze projecten en waarborgt de kwaliteit van het eindproduct. Zo zorg je ervoor dat de projecten kwalitatief en binnen het afgesproken budget en tijdspanne worden uitgevoerd. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! 
procestechnicus-operator Industrie en Services onbepaalde duur  Brussel/Hasselt/Leuven Als onderhoudstechnicus Industrie sta je samen met je collega’s in voor de realisatie van verschillende projecten. Je voert gevarieerde technische opdrachten uit aan onze waterinstallaties (aanpassingswerken, onderhoud, storingen oplossen, …), maar wordt ook ingezet voor de commercialisering van bepaalde watergebonden diensten. Ben je technisch én klantgericht aangelegd? Dan ben jij de onderhoudstechnicus Industrie die we zoeken!
toezichter Uitzonderlijke Distributiewerken onbepaalde duur Standplaats Brussel met werkingsgebied ten Oosten van Brussel Als toezichter Uitzonderlijke Distributiewerken sta je in voor de voorbereiding en opvolging van een aantal toegewezen werven, alsook de administratieve omkadering en communicatie die hierbij komt kijken. Heb je een technische bagage, maar kan je ook communicatief je mannetje staan? Lees dan zeker verder! 
procestechnicus-operator Drinkwater onbepaalde duur Vlaanderen (vacatures in Heverlee/Hasselt/Kooigem) Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten en dit in een uitdagende én maatschappelijke relevante functie? Dan is de functie van procestechnicus-operator drinkwater misschien wel iets voor jou!
deskundige Automatisatie  onbepaalde duur Kortrijk Blink je uit in automatisatie en wil je een belangrijke rol spelen bij de telecontrole van onze productie-infrastructuur? Op zoek naar een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan is de functie van deskundige Automatisatie misschien wel iets voor jou!
projectleider Exploitatieprojecten Productie onbepaalde duur Gent of Kluizen Ben je gebeten door projectmanagement, hou je van uitdagende en afwisselende projecten en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan is de functie projectleider Exploitatieprojecten iets voor jou!
procestechnicus-projectleider Drinkwater onbepaalde duur West- en Oost-Vlaanderen (vacatures in Kortrijk/Gent en Kluizen) Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten? Hou je ervan om technische opdrachten te combineren met projectleiding? Dan ben jij de procestechnicus-projectleider die we zoeken!
procestechnicus-projectleider Drinkwater
onbepaalde duur Vlaams-Brabant en Limburg (vacature in Hasselt/Heverlee) Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten? Hou je ervan om technische opdrachten te combineren met projectleiding? Dan ben jij de procestechnicus-projectleider die we zoeken!
adjunct-zonemanager Realisaties en Relaties  onbepaalde duur Vlaanderen (Kortrijk/Moorsele, Lokeren, Ninove/Lennik, Vilvoorde, Pelt/Beringen en Bilzen/As Wil je graag aan de slag bij een duurzaam en innovatief bedrijf? Zie je jezelf een belangrijke rol spelen bij de aanleg van het drinkwaternet? Dan ben jij misschien de nieuwe medewerker die wij zoeken!
toezichter Productie en Opslag onbepaalde duur Vlaams-Brabant en Oost-/West-Vlaanderen (standplaats Brussel) Als toezichter Productie en Opslag werk je binnen je vakdomein aan technische projecten en dit binnen een multidisciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, vervangingen of renovaties van verouderde infrastructuren, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. Iets voor jou? Solliciteer dan snel!
technisch Medewerker Klantenservice bepaalde duur regio Waasland De watergroep is op zoek naar een administratief onderlegde technisch medewerker die zich wil inzetten voor een klantgerichte dienstverlening.
technieker Drinkwaterproductie onbepaalde duur Kluizen Als technieker Drinkwaterproductie voer je werken uit met betrekking tot productie- en opslaginstallaties binnen duidelijk omschreven instructies en richtlijnen. Iets voor jou? Solliciteer dan snel!
technieker Drinkwater onbepaalde duur Lokeren Drinkwater – het blauwe goud – is een van de meest essentiële producten die wij als mens nodig hebben om te overleven. Zie je jezelf een belangrijke rol spelen bij de aanleg van het drinkwaternet? Solliciteer dan snel voor de functie van technieker Drinkwater met als standplaats Lokeren.
technieker Drinkwater onbepaalde duur Vilvoorde Drinkwater – het blauwe goud – is een van de meest essentiële producten die wij als mens nodig hebben om te overleven. Zie je jezelf een belangrijke rol spelen bij de aanleg van het drinkwaternet? Solliciteer dan snel voor de functie van technieker Drinkwater met als standplaats Vilvoorde.
technieker Drinkwater onbepaalde duur Pelt/Beringen Drinkwater – het blauwe goud – is een van de meest essentiële producten die wij als mens nodig hebben om te overleven. Zie je jezelf een belangrijke rol spelen bij de aanleg van het drinkwaternet? Solliciteer dan snel voor de functie van technieker Drinkwater met als standplaats Pelt/Beringen. 
technieker Onderhoud Gebouwen en Terreinen  onbepaalde duur Hasselt Ter versterking van ons team Onderhoud Gebouwen en Terreinen zijn wij momenteel op zoek naar een technieker voor onze productieregio Oost, provincie Limburg met als standplaats Hasselt.
projectleider Industrie onbepaalde duur Brussel, Gent, Kortrijk, Hasselt of Leuven Als projectleider Industrie word je een belangrijke schakel binnen de business unit (BU) Industrie en Services van De Watergroep. Deze gedreven en groeiende afdeling staat in voor de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van nieuwe of aangepaste water-op-maat-installaties in binnen- en buitenland.
werkvoorbereider-Tekenaar Exploitatieprojecten Productie onbepaalde duur Tienen We zoeken een werkvoorbereider – tekenaar voor in Tienen waar onder andere buisconstructies, bordessen en toebehoren geassembleerd en gemonteerd worden, naast het fabriceren van bedrijfseigen gereedschappen en kleine constructies op maat. Iets voor jou? Solliciteer dan snel!
teamleider Ontwerpbureau Distributie en Toevoer onbepaalde duur Brussel Als teamleider Ontwerpbureau D&T coördineer je de uitzonderlijke distributieprojecten en stuur je medewerkers aan om tot een vlotte en tijdige afhandeling van de opdrachten te komen.