20-09-2016
Bezoek De WatergroepDe Watergroep is ook dit jaar een van de meer dan 300 bedrijven die deelnemen aan Open Bedrijvendag. In Limburg stellen we het waterproductiecentrum van Velm open voor het grote publiek.

In Velm komen de bezoekers meer te weten over de nieuwe wateronthardingsinstallatie, waardoor onze klanten kunnen genieten van de voordelen van zacht water. Je kan ook een bezoekje brengen aan het nieuwe reservoir aan de Romeinseweg, van waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad Sint-Truiden en de wijde omgeving. Er is leuke kinderanimatie en elke bezoeker ontvangt een kleine attentie. (Adres: Pomphuisstraat 18, 3806 Velm)

Met drinKraantjeswater zijn we te gast op de bedrijfsterreinen van IDM, de afvalintercommunale uit Lokeren. Zij zijn sinds 1 juli partner in het project drinKraantjeswater. Om dit in de kijker te zetten, zal Herman Verbruggen, peter van drinKraantjeswater, er tussen 11.30 uur en 13 uur te vinden zijn aan onze waterbar. (Adres: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren)

Zeker de moeite waard dus om ons een bezoekje brengen op Open Bedrijvendag. Iedereen is van harte welkom op zondag 2 oktober 2016, tussen 10 uur en 17 uur. Tot dan!

Meer info over alle activiteiten? www.openbedrijvendag.be

In de brochure van Open Bedrijvendag staat vermeld dat we het waterproductiecentrum in Snellegem ook openstellen voor het publiek. Dit hebben we door onvoorziene omstandigheden jammer genoeg geannuleerd. In 2017 is iedereen hier wel welkom!