Momenteel kan je solliciteren voor

1. Vaste functies

 
Functie Plaats tewerkstelling Korte beschrijving
deskundige Automatisatie Gent

Ken jij alles van procescomputers (PLC’s), meet- en regeltechniek, SCADA-systemen en -netwerken? Wij zoeken een deskundige Automatisatie voor het uitvoeren van (complexe) automatiseringsopdrachten voor de waterproductiecentra of opslaginstallaties.

onderhoudstechnicus Industrie en Services Oost Keuze uit Brussel, Leuven of Hasselt Heb je zin om je schouders te zetten onder de realisatie van verschillende projecten? Als onderhoudstechnicus voer je de technische aspecten van de proceswater- en proefinstallaties uit.

      

2. Tijdelijke functies

Functie Plaats tewerkstelling Korte beschrijving 
technieker Drinkwater Oost-Vlaanderen, Eeklo Wij zoeken een technieker voor het aanleggen of herstellen van leidingen of huisaansluitingen.
administratief medewerker Oost-Vlaanderen, Lokeren Voor ons sectoraal dienstencentrum in Lokeren zijn we op zoek naar een tijdelijke administratieve medewerker. Je verzorgt o.a. mailings en briefwisselingen, opmaken van brieven, nota's, verslagen, ... en je staat klanten te woord.
service medewerker Marketing West Brussel Wij zoeken een service medewerker voor het plaatsen en bemannen van de waterbar op evenementen.
medewerker klantencontactcenter Kortrijk Voor ons klantencontactcenter in Kortrijk zoeken we een medewerker voor het beantwoorden van zowel telefonische oproepen als vragen via e-mail, websiteformulieren en sociale media.
medewerker klantencontactcenter Gent Voor ons klantencontactcenter in Gent zoeken we een medewerker voor het beantwoorden van zowel telefonische oproepen als vragen via e-mail, websiteformulieren en sociale media.
medewerker klantencontactcenter Leuven Voor ons klantencontactcenter in Leuven zoeken we een medewerker voor het beantwoorden van zowel telefonische oproepen als vragen via e-mail, websiteformulieren en sociale media.

 

3. Studentenjobs

Wij zoeken continu jobstudenten om onze waterbar te bemannen op verschillende evenementen in Vlaanderen. Zin om ons product kraantjeswater mee te promoten?

 

Werken bij De Watergroep, iets voor jou?

 

Onze medewerkers aan het woord

Bij De Watergroep zetten meer dan 1.500 medewerkers zich elke dag opnieuw in om zuiver en gezond drinkwater bij je thuis te brengen.

8 collega's vertellen over hun job bij De Watergroep:

JensLouiseNathalie
Bert De Winter vertelt Collega Veerle vertelt  Collega Cindy vertelt

 

Bekijk ook de getuigenis van collega Guy Van Den Bossche, zonemanager Exploitatie bij De Watergroep: