Momenteel kan je solliciteren voor

1. Vaste functies

 
Functie Plaats tewerkstelling Korte beschrijving
 analist BI/monitoring Keuze uit Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk of Leuven
Wij zoeken een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.
boekhouder Keuze uit Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk of Leuven Wij zoeken nauwgezet cijfertalent om operationeel boekhoudkundige verrichtingen uit te voeren en hierover te rapporteren.
controleur drinkwaterkwaliteit Productie en Opslag Keuze uit Leuven of Hasselt

Wij zoeken een controleur drinkwaterkwaliteit voor het opvolgen, registreren en kritisch interpreteren van parameters in het productieproces.

deskundige Automatisatie Gent Wij zoeken een deskundige Automatisatie voor het uitvoeren van (complexe) automatiseringsopdrachten voor de waterproductiecentra of opslaginstallaties.
deskundige waterveiligheidsplannen Keuze uit Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk of Leuven

Wij zoeken een deskundige waterveiligheidsplannen om ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling en uitrol van een risico-evaluatie én een risicobeheersstrategie.

laborant Chemie centraal laboratorium, Haasrode
Wij zoeken een laborant voor het uitvoeren van analyses met betrekking op diverse microbiologische en chemische parameters.
omgevingsmanager Keuze uit Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk of Leuven
Wij zoeken een omgevingsmanager voor het creëren van draagvlak voor onze waterbelangen, het onderhouden van externe contacten en het opbouwen van een contactennetwerk.
onderhoudstechnicus Industrie en Services Oost Keuze uit Brussel, Leuven of Hasselt Wij zoeken een onderhoudstechnicus voor het uitvoeren van de technische aspecten van de proceswater- en proefinstallaties.
onderhoudstechnicus Industrie en Services West Keuze uit Brussel, Gent of Kortrijk Wij zoeken een onderhoudstechnicus voor het uitvoeren van de technische aspecten van de proceswater- en proefinstallaties.
procesarchitect Keuze uit Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk of Leuven Wij zoeken een procesarchitect voor het creëren, uitdragen en beheren van de procesarchitectuur en de methodologieën binnen de gehele organisatie.
procesdeskundige Automatisatie 
Brussel Wij zoeken een procesdeskundige Automatisatie voor de bouw, de programmatie én de opvolging van de OT systemen in onze proef- en drinkwaterinstallaties.
procestechnicus operator drinkwater / elektricien Heverlee Wij zoeken een procestechnicus operator voor het uitvoeren van een ruime waaier aan technische opdrachten met betrekking tot elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica in onze productie-installaties.
procestechnicus projectleider / gespecialiseerd elektricien Gent

Wij zoeken een procestechnicus projectleider voor het controleren van onze productie-installaties en het uitvoeren van de nodige aanpassingen of herstellingen.

projectingenieur/projectleider Engineering Productie en Opslag - bouwkunde
Brussel Wij zoeken een projectingenieur/projectleider voor het ontwerpen en bouwen van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens.
projectingenieur/projectleider Engineering Productie en Opslag - EMU  Brussel Wij zoeken een projectingenieur/projectleider voor het ontwerpen en bouwen van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens.
projectmanager decentrale watervoorziening Onderzoek en Ontwikkeling
Keuze uit Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk of Leuven Wij zoeken een projectmanager decentrale watervoorziening voor het uitwerken en coördineren van onderzoeksprojecten rond decentrale watervoorzieningssystemen. 
teamleader onderhoudstechnici Industrie West Keuze uit Brussel, Kortrijk of Gent

Wij zoeken een teamleader onderhoudstechnici voor het uitvoeren van de technische aspecten van de proceswater- en proefinstallaties.

      

2. Tijdelijke functies

Functie Plaats tewerkstelling Korte beschrijving 
medewerker Klantencontactcenter Kortrijk Voor ons Klantencontactcenter zoeken wij een gemotiveerde en klantvriendelijke medewerker voor het behandelen van klantvragen.
orderverwerker aankoop Kortrijk Doe je graag administratief werk en werk je precies? Dan ben jij onze orderwerker Aankoop! Je verwerkt o.a. inkomende bestelaanvragen.
technieker Drinkwater Oost-Vlaanderen, Eeklo Wij zoeken een technieker voor het aanleggen of herstellen van leidingen of huisaansluitingen.
administratief medewerker Oost-Vlaanderen, Lokeren Voor ons sectoraal dienstencentrum in Lokeren zijn we op zoek naar een tijdelijke administratieve medewerker. Je verzorgt o.a. mailings en briefwisselingen, opmaken van brieven, nota's, verslagen, ... en je staat klanten te woord.
medewerker klantencontact Leuven Voor ons Klantencontactcenter zoeken wij een gemotiveerde en klantvriendelijke medewerker voor het behandelen van klantvragen.

 

3. Studentenjobs

Tijdens de zomerperiode bieden we een aantal studentenjobs aan. Klik hier voor het volledige overzicht! 

Wij zoeken continu jobstudenten om onze waterbar te bemannen op verschillende evenementen in Vlaanderen. Zin om ons product kraantjeswater mee te promoten?

 

Werken bij De Watergroep, iets voor jou?

 

Onze medewerkers aan het woord

Bij De Watergroep zetten meer dan 1.500 medewerkers zich elke dag opnieuw in om zuiver en gezond drinkwater bij je thuis te brengen.

8 collega's vertellen over hun job bij De Watergroep:

JensLouiseNathalie
Bert De Winter vertelt Collega Veerle vertelt  Collega Cindy vertelt

 

Bekijk ook de getuigenis van collega Guy Van Den Bossche, zonemanager Exploitatie bij De Watergroep: