Opmerking: Gezien de huidige maatregelen die De Watergroep neemt om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, bekijken we of de selectieprocedure volledig online kan verlopen voor zolang de maatregelen gelden. Alvast bedankt voor je begrip.

Momenteel kan je solliciteren voor

Functie Soort contract Plaats tewerkstelling Korte beschrijving
3D-tekenaar Distributie en Toevoer onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een bachelordiploma en een grondige kennis van 2D-tekenen en bij voorkeur ook 3D-ontwerp? Heb je zin om mee te werken aan projecten voor de aanleg of aanpassing van onze hoofdleidingen? Dan hebben wij de geknipte job voor jou!
aankoper onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel / Gent / Kortrijk / Hasselt / Leuven  Heb je een masterdiploma en al enige werkervaring?  Zorg jij voor structuur en kan jij helder en duidelijk communiceren met verschillende doelgroepen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
adjunct-zonemanager Realisaties en Relatiebeheer onbepaalde duur Lokeren Heb je kennis van algemene bouwkunde en hydraulica? Weet je alles van bouwtechnische processen en ben je vertrouwd met AutoCAD? Dan word jij misschien onze adjunct-zonemanager Realisaties en Relatiebeheer!
adviseur onderzoek en kwaliteit Bacteriologie en Biologie onbepaalde duur Haasrode Heb je een masterdiploma, bij voorkeur in de richting biochemie en biotechnologie? En heb je goede communicatievaardigheden, een sterke zin voor kwaliteit en een onderzoeksmentaliteit? Dan is deze job wellicht iets voor jou!
adviseur onderzoek en kwaliteit Chemie onbepaalde duur Haasrode Heb je een masterdiploma in de richting chemie, burgerlijk ingenieur chemie of bio-ingenieur? En heb je goede communicatievaardigheden, een sterke zin voor kwaliteit en een onderzoeksmentaliteit? Dan is deze job wellicht iets voor jou!
boekhouder onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Kan jij als een ware Sherlock Holmes fouten detecteren en corrigeren? Is voortdurend verbeteren jouw tweede natuur? Dan hebben wij de geknipte uitdaging voor jou!
deskundige Automatisatie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Gent / Kortrijk Blink je uit in automatisatie en wil je een belangrijke rol spelen bij de telecontrole van onze productie-infrastructuur? Op zoek naar een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan is de functie van deskundige Automatisatie misschien wel iets voor jou!
deskundige Automatisatie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Hasselt / Heverlee
Blink je uit in automatisatie en wil je een belangrijke rol spelen bij de telecontrole van onze productie-infrastructuur? Op zoek naar een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan is de functie van deskundige Automatisatie misschien wel iets voor jou!
deskundige Databeheer onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Ben je gebeten door databeheer en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
deskundige Waterveiligheid onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een bachelordiploma, bij voorkeur in de richting scheikunde of wetenschappen? Wil jij meewerken aan de drinkwaterveiligheid en werk jij graag samen binnen een multidisciplinair team?  Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan!
Financial Controller onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel / Hasselt / Kortrijk Ben jij een analytische en strategische master met sterke communicatieskills? Wil je werken voor een duurzame onderneming met meer dan 100 jaar ervaring? Solliciteer vandaag nog en wie weet help jij in de toekomst onze strategische doelstellingen te realiseren!
functioneel analist ERP onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een eerste relevante ervaring als functioneel analist en ben je op zoek naar een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan hebben wij de geknipte job voor jou!
ICT Support Officer onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel  

Ben jij de technische held die vrienden en familie bellen bij tv- of internetproblemen? Heb jij een passie voor ICT?  Zit het helpen van je collega’s in jouw DNA? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

informatieveiligheidscoördinator onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je zin om de beveiligingsbehoeften van onze organisatie op ICT-vlak te analyseren en identificeren? Wil je het ICT-beveiligingsbeleid uitwerken en implementeren om zo de ICT-beveiligingsrisico's te minimaliseren? Solliciteer dan nu!
klachtencoördinator onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Ben jij de administratieve duizendpoot met de nodige communicatie-skills waar wij naar op zoek zijn? Lees dan zeker verder!
laborant bacteriologie en biologie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Haasrode Heb je zin om analyses op waterstalen uit te voeren en wettelijke controles op de productie, de distributie en de ruwwaterbronnen te organiseren? Dan is de functie laborant bacteriologie en biologie misschien wel iets voor jou!
laborant chemie onbepaalde duur Haasrode

Wil je graag aan de slag bij een duurzaam bedrijf?  Heb je affiniteit met de watersector? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde laborant chemie in het laboratorium te Haasrode!

logistiek facilitair medewerker onbepaalde duur Poperinge Heb je zin om allerlei logistieke taken op jou te nemen en het lokale voertuigenpark te beheren? Dan is de functie logistiek facilitair medewerker wellicht iets voor jou!
Maintenance & Reliability Engineer onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Ben je gebeten door assetmanagement en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
management assistant/afdelingsassistent onbepaalde duur Brussel Ben jij een administratieve en organisatorische duizendpoot, heb je affiniteit met milieu en ben je geboeid door water en natuurlijke bronnen? Kent dataverwerking en -rapportering voor jou geen geheimen meer?  Solliciteer dan nu!
medewerker Administratie Riopact bepaalde duur Rotselaar Ben jij een administratieve duizendpoot en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag aan de slag bij een duurzaam bedrijf? Solliciteer dan nu!
medewerker Algemene Administratie ICT onbepaalde duur Brussel Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je zin om ons ICT-management administratief te ondersteunen? Zoek je een werkgever waar ontplooiingskansen en de work-life balance centraal staan? Solliciteer dan snel!
medewerker Kwaliteitsbeheer Distributie en Toevoer onbepaalde duur  Heverlee Heb je zin om onze dienst administratief te ondersteunen en klanten te helpen met kwaliteitsvragen en -klachten? Dan is de functie medewerker Kwaliteitsbeheer wellicht iets voor jou!
Middleware Architect onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een masterdiploma in de richting ICT en heb je kennis van service-georiënteerde architectuur? Dan hebben wij de geknipte job voor jou!
onderhoudstechnicus Industrie - Oost onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
rechthoek Antwerpen -Hasselt - Luik -Brussel
Heb je zin om verschillende projecten te realiseren en de technische aspecten van de proceswaterinstallaties en proefinstallaties uit te voeren? En heb je een grondige kennis van elektromechanica, laagspanning en meet- en regeltechniek? Bekijk dan zeker deze vacature!
onderhoudstechnicus Industrie - West onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling  rechthoek Antwerpen -Brugge - Ieper -Brussel
Heb je zin om verschillende projecten te realiseren en de technische aspecten van de proceswaterinstallaties en proefinstallaties uit te voeren? En heb je een grondige kennis van elektromechanica, laagspanning en meet- en regeltechniek? Bekijk dan zeker deze vacature!
procesbeheerder onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een masterdiploma en heb je zin om nieuwe processen te ontwerpen en bestaande processen te verbeteren? Solliciteer dan nu voor de functie procesbeheerder!
procesdeskundige Automatisatie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling Brussel Heb je een grondige kennis van elektromechanica, -techniek en informatica? Ken je alles van procescomputers (PLC’s), meet- en regeltechniek, SCADA systemen, telemetrie en netwerken? Bekijk dan zeker deze vacature!
procesdeskundige waterbehandeling onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Vlaanderen Heb je een bachelordiploma en heb je kennis van scheikunde, microbiologie en waterzuiveringstechnieken? Wil je graag experimenteel onderzoek uitvoeren in grootschalige drinkwaterzuiveringsinstallaties? Dan hebben wij de geknipte job voor jou!
procesingenieur waterleveringsplannen en hydraulische modellering onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een masterdiploma, bij voorkeur in de richting elektrotechniek? Heb je kennis van hydraulica en projectmanagement? Solliciteer dan nu voor de functie procesingenieur waterleveringsplannen en hydraulische modellering!
procestechnicus-operator onbepaalde duur Kluizen / Heverlee Als procestechnicus-operator voer je een ruime waaier aan technische opdrachten uit met betrekking tot elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica in onze productie-installaties!
procestechnicus projectleider/ gespecialiseerd elektricien onbepaalde duur Woumen / Gent / Heverlee / Hasselt Ben je technisch aangelegd en sterk in analyse? Kan je zelfstandig je werk inplannen en opvolgen? Solliciteer dan nu voor de functie procestechnicus projectleider!
projectleider Exploitatieprojecten Productie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling Hasselt / Heverlee / Gent / Kortrijk Ben je gebeten door projectmanagement, hou je van uitdagende en afwisselende projecten en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan is de functie projectleider Exploitatieprojecten iets voor jou! 
projectleider ICT onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een masterdiploma en heb je zin om ICT-projecten te leiden? Solliciteer dan nu voor de functie projectleider ICT!
teammanager Facilitaire Diensten onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je ervaring als facilitair manager en heb je kennis van elektromechanica of bouwkunde? Dan is de functie teammanager Facilitaire Diensten wellicht iets voor jou!
technieker Drinkwater onbepaalde duur Eeklo / Waregem Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker Drinkwater!
technieker Drinkwater onbepaalde duur Eernegem / Poperinge Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker Drinkwater!
technieker Drinkwater onbepaalde duur Kortrijk / Moorsele Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker Drinkwater!
technieker Drinkwater onbepaalde duur Vilvoorde Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker Drinkwater! 
verantwoordelijke kwaliteitszorgsysteem watermeters onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Tienen Heb je een bachelordiploma in een technische richting en heb je noties van auditwerking? Dan is de functie verantwoordelijke kwaliteitszorgsysteem watermeters wellicht iets voor jou!
  

Je sollicitatie opvolgen?

Heb je onlangs bij ons gesolliciteerd en wil je in de tussentijd je profiel nog aanpassen of je sollicitatie opvolgen? Klik dan hier om je in te loggen op onze jobsite.

 

Studentenjobs

Wij zoeken continu jobstudenten om onze waterbar te bemannen op verschillende evenementen in Vlaanderen. Zin om ons product kraantjeswater mee te promoten?

 

Werken bij De Watergroep, iets voor jou?

 

Onze medewerkers aan het woord

Bij De Watergroep zetten meer dan 1.500 medewerkers zich elke dag opnieuw in om zuiver en gezond drinkwater bij je thuis te brengen.

8 collega's vertellen over hun job bij De Watergroep:

JensLouiseNathalie
Bert De Winter vertelt Collega Veerle vertelt  Collega Cindy vertelt

 

Bekijk ook de getuigenis van collega Guy Van Den Bossche, zonemanager Exploitatie bij De Watergroep:

Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.
Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.
Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.