Momenteel kan je solliciteren voor

Functie Soort contract Plaats tewerkstelling Korte beschrijving
adjunct-zonemanager Realisaties & Relatiebeheer onbepaalde duur Lokeren Heb je kennis van algemene bouwkunde en hydraulica? Weet je alles van bouwtechnische processen en ben je vertrouwd met AutoCAD? Dan word jij misschien onze adjunct-zonemanager Realisaties & Relatiebeheer!
administratief medewerker innovatieve projecten bepaalde duur Brussel Ben je een administratieve duizendpoot en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan hebben we een geknipte job voor jou! 
afdelingsassistent onbepaalde duur Brussel Ben je een administratieve en organisatorische duizendpoot, en heb je affiniteit met de watersector? Hou je van afwisseling en frequente contacten met andere diensten en afdelingen? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
assistent-aankoper onbepaalde duur
Brussel / Kortrijk / Gent / Leuven / Hasselt
Ben jij een vlotte administratieve duizendpoot? Zorg jij voor structuur en kan jij helder en duidelijk communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
campagnemedewerker Marketing onbepaalde duur Brussel (+ ter plaatse in West- en Oost-Vlaanderen) Wil je graag onze waterbar bemannen op allerlei verschillende evenementen? Als campagnemedewerker Marketing krijg je een heel gevarieerd takenpakket!
deskundige assetbeheerder onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Ben je gebeten door assetmanagement en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
deskundige automatisatie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Gent / Kortrijk Blink je uit in automatisatie en wil je een belangrijke rol spelen bij de telecontrole van onze productie-infrastructuur? Op zoek naar een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan is de functie van deskundige automatisatie misschien wel iets voor jou!
deskundige automatisatie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Hasselt / Heverlee
Blink je uit in automatisatie en wil je een belangrijke rol spelen bij de telecontrole van onze productie-infrastructuur? Op zoek naar een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan is de functie van deskundige automatisatie misschien wel iets voor jou!
functioneel analist ERP onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een eerste relevante ervaring als functioneel analist en ben je op zoek naar een uitdagende én maatschappelijk relevante functie? Dan hebben wij de geknipte job voor jou!
laborant bacteriologie & biologie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Haasrode Heb je zin om analyses op waterstalen uit te voeren en wettelijke controles op de productie, de distributie en de ruwwaterbronnen te organiseren? Dan is de functie laborant bacteriologie & biologie misschien wel iets voor jou!
medewerker klantenadminstratie bepaalde duur Hasselt  Ben jij een administratief wonder en heb je affiniteit met de watersector? De Watergroep zoekt flexibele medewerkers die zich willen vastbijten in administratieve dossiers binnen het team Aftakkingen en Aansluitingen.
Middleware Architect onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een masterdiploma in de richting ICT en heb je kennis van service-georiënteerde architectuur? Dan hebben wij de geknipte job voor jou!
planner exploitatieopdrachten drinkwaterdistributie onbepaalde duur  Vilvoorde Ben jij klantvriendelijk ingesteld en hou je van plannen? Solliciteer dan nu voor de functie planner exploitatieopdrachten drinkwaterdistributie! 
procesdeskundige automatisatie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling Brussel Heb je een grondige kennis van elektromechanica, –techniek en informatica? Ken je alles van procescomputers (PLC’s), meet- en regeltechniek, SCADA systemen, telemetrie en netwerken? Bekijk dan zeker deze vacature!
procestechnicus-operator onbepaalde duur Kooigem / De Blankaart / Kluizen / Heverlee Als procestechnicus-operator voer je een ruime waaier aan technische opdrachten uit met betrekking tot elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica in onze productie-installaties!
procestechnicus projectleider/ gespecialiseerd elektricien onbepaalde duur Woumen / Gent / Heverlee / Hasselt Ben je technisch aangelegd en sterk in analyse? Kan je zelfstandig je werk inplannen en opvolgen? Solliciteer dan nu voor de vacature procestechnicus projectleider!

procestechnicus projectleider Riopact

onbepaalde duur Rotselaar Heb je kennis van elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica? Wil je graag meewerken aan renovatieprojecten? Solliciteer dan nu voor de functie procestechnicus projectleider Riopact!
projectcoördinator Productie en Opslag onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Voel jij je geroepen om projecten te managen die bijdragen tot een toekomstgerichte watervoorziening? Ben je communicatief sterk en heb je affiniteit met de watersector? Dan is de functie projectcoördinator Productie en Opslag bij De Watergroep jou op het lijf geschreven.
projectleider Exploitatieprojecten Productie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling Hasselt / Heverlee / Gent / Kortrijk Ben je gebeten door projectmanagement, hou je van uitdagende en afwisselende projecten en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan is de functie projectleider Exploitatieprojecten iets voor jou! 
teammanager facilitaire diensten onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je ervaring als facilitair manager en heb je kennis van elektromechanica of bouwkunde? Dan is de functie teammanager facilitaire diensten wellicht iets voor jou!
technieker drinkwater onbepaalde duur Eeklo / Waregem Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker drinkwater!
technieker drinkwater onbepaalde duur Eernegem / Poperinge Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker drinkwater!
technieker drinkwater onbepaalde duur Kortrijk / Moorsele Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker drinkwater!
technieker drinkwater onbepaalde duur Lokeren Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker drinkwater!
technisch-administratief medewerker Cel Keuringen onbepaalde duur
Gent / Kortrijk Ben je een administratieve duizendpoot en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
  

Je sollicitatie opvolgen?

Heb je onlangs bij ons gesolliciteerd en wil je in de tussentijd je profiel nog aanpassen of je sollicitatie opvolgen? Klik dan hier om je in te loggen op onze jobsite.

 

Studentenjobs

Wij zoeken continu jobstudenten om onze waterbar te bemannen op verschillende evenementen in Vlaanderen. Zin om ons product kraantjeswater mee te promoten?

 

Werken bij De Watergroep, iets voor jou?

 

Onze medewerkers aan het woord

Bij De Watergroep zetten meer dan 1.500 medewerkers zich elke dag opnieuw in om zuiver en gezond drinkwater bij je thuis te brengen.

8 collega's vertellen over hun job bij De Watergroep:

JensLouiseNathalie
Bert De Winter vertelt Collega Veerle vertelt  Collega Cindy vertelt

 

Bekijk ook de getuigenis van collega Guy Van Den Bossche, zonemanager Exploitatie bij De Watergroep:

Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.
Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.
Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.