Momenteel kan je solliciteren voor

Vaste functies

Functie Soort contract Plaats tewerkstelling Korte beschrijving
adjunct-zonemanager Realisaties & Relatiebeheer onbepaalde duur Lokeren Heb je kennis van algemene bouwkunde en hydraulica? Weet je alles van bouwtechnische processen en ben je vertrouwd met AutoCAD? Dan word jij misschien onze adjunct-zonemanager Realisaties & Relatiebeheer!
administratief medewerker innovatieve projecten bepaalde duur Brussel Ben je een administratieve duizendpoot en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan hebben we een geknipte job voor jou! 
afdelingsassistent onbepaalde duur Brussel Ben je een administratieve en organisatorische duizendpoot, en heb je affiniteit met de watersector? Hou je van afwisseling en frequente contacten met andere diensten en afdelingen? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
assistent-aankoper onbepaalde duur
Brussel / Kortrijk / Gent / Leuven / Hasselt
Ben jij een vlotte administratieve duizendpoot? Zorg jij voor structuur en kan jij helder en duidelijk communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
campagnemedewerker Marketing onbepaalde duur Brussel (+ ter plaatse in West- en Oost-Vlaanderen) Wil je graag onze waterbar bemannen op allerlei verschillende evenementen? Als campagnemedewerker Marketing krijg je een heel gevarieerd takenpakket!
coördinator Technische Opleidingen  onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je zin om ons opleidingsaanbod zelfstandig uit te werken en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische en innovatieve organisatie? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
deskundige assetbeheerder onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Ben je gebeten door assetmanagement en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
logistiek-facilitair medewerker onbepaalde duur Hasselt Heb je zin om ons team magazijn en voorraadbeheer te versterken? Solliciteer dan nu voor de functie logistiek-facilitair medewerker!
logistiek-facilitair medewerker onbepaalde duur Lokeren Heb je zin om ons team magazijn en voorraadbeheer te versterken? Solliciteer dan nu voor de functie logistiek-facilitair medewerker!
Middleware Architect onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling
Brussel Heb je een masterdiploma in de richting ICT en heb je kennis van service-georiënteerde architectuur? Dan hebben wij de geknipte job voor jou!
planner exploitatieopdrachten drinkwaterdistributie onbepaalde duur  Vilvoorde / Beringen / Neerpelt / As / Bilzen Ben jij klantvriendelijk ingesteld en hou je van plannen? Solliciteer dan nu voor de functie planner exploitatieopdrachten drinkwaterdistributie! 
polyvalent medewerker logistiek en magazijn onbepaalde duur Neerpelt
Wil je graag instaan voor de operationele logistieke taken die verbonden  zijn aan het magazijn, het beheer van het facilitair gebeuren op de site en het beheer van het voertuigenpark? Solliciteer dan nu!
procesdeskundige automatisatie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling Brussel Heb je een grondige kennis van elektromechanica, –techniek en informatica? Ken je alles van procescomputers (PLC’s), meet- en regeltechniek, SCADA systemen, telemetrie en netwerken? Bekijk dan zeker deze vacature!
procestechnicus-operator onbepaalde duur Kooigem / De Blankaart / Kluizen / Heverlee Als procestechnicus-operator voer je een ruime waaier aan technische opdrachten uit met betrekking tot elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica in onze productie-installaties!
procestechnicus projectleider/ gespecialiseerd elektricien onbepaalde duur Woumen / Gent / Heverlee / Hasselt Ben je technisch aangelegd en sterk in analyse? Kan je zelfstandig je werk inplannen en opvolgen? Solliciteer dan nu voor de vacature procestechnicus projectleider!

procestechnicus projectleider Riopact

onbepaalde duur Rotselaar Heb je kennis van elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica? Wil je graag meewerken aan renovatieprojecten? Solliciteer dan nu voor de functie procestechnicus projectleider Riopact!
projectleider Exploitatieprojecten Productie onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling Hasselt / Heverlee / Gent / Kortrijk Ben je gebeten door projectmanagement, hou je van uitdagende en afwisselende projecten en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan is de functie projectleider Exploitatieprojecten iets voor jou! 
projectmanager Onderzoek en Ontwikkeling onbepaalde duur Brussel / Kortrijk / Gent / Leuven / Hasselt
Ben je enthousiast over de nieuwste technologische ontwikkelingen? Zet je graag jouw IT en project management skills in om te werken aan een relevante uitdaging van vandaag en de toekomst? Dan is de functie projectmanager Onderzoek en Ontwikkeling jou op het lijf geschreven!
technieker drinkwater onbepaalde duur Vilvoorde Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een goed technisch inzicht? Solliciteer dan voor de functie technieker drinkwater!
technieker drinkwaterproductie Midwest onbepaalde duur Gent Ben je gebeten door techniek en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan is de functie van technieker Drinkwaterproductie iets voor jou!
technieker drinkwaterproductie Midoost onbepaalde duur Heverlee Ben je gebeten door techniek en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan is de functie van technieker Drinkwaterproductie iets voor jou!
technisch-administratief medewerker Cel Keuringen onbepaalde duur
Gent / Kortrijk Ben je een administratieve duizendpoot en heb je affiniteit met de watersector? Wil je graag werken voor een dynamische organisatie? Dan hebben we de geknipte job voor jou!
  

Studentenjobs

Wij zoeken continu jobstudenten om onze waterbar te bemannen op verschillende evenementen in Vlaanderen. Zin om ons product kraantjeswater mee te promoten?

 

Werken bij De Watergroep, iets voor jou?

 

Onze medewerkers aan het woord

Bij De Watergroep zetten meer dan 1.500 medewerkers zich elke dag opnieuw in om zuiver en gezond drinkwater bij je thuis te brengen.

8 collega's vertellen over hun job bij De Watergroep:

JensLouiseNathalie
Bert De Winter vertelt Collega Veerle vertelt  Collega Cindy vertelt

 

Bekijk ook de getuigenis van collega Guy Van Den Bossche, zonemanager Exploitatie bij De Watergroep:


Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.
Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.
Heb jij een neus voor optimalisering, ervaring in rapportering en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Watergroep zoekt een top-analist BI/monitoring die ons kan voorzien van de nodige rapporten en dashboards, zodat we vlot kunnen beschikken over de noodzakelijke informatie.