De Watergroep voert aftakkingen uit waar de regels rond afstand houden (social distancing) gerespecteerd kunnen worden door alle betrokken partijen. Hou dus ook als klant bij de uitvoering van de aftakking voldoende afstand!

Wens je een aftakking voor jouw bedrijf of gebouwencomplex met minstens één watermeter met een minimum nominale diameter 40 mm, dan vind je hier alle info.

Vraag tijdig jouw drinkwateraftakking en keuring aan. Van zodra jouw aanvraag met inlichtingenformulier en brandweerverslag (vanaf Ø 80 mm) De Watergroep bereikt, nemen wij contact met je op. Een medewerker van De Watergroep maakt met jou een afspraak en komt ter plaatse de situatie opmeten. Hij maakt een plan op, bepaalt welke materialen nodig zijn en berekent de kostprijs van de aansluiting. Wanneer je akkoord gaat met de prijsofferte én alle voorbereidende werken zijn gebeurd, wordt een datum voor de realisatie van de drinkwateraftakking bepaald. Van zodra jouw sanitaire binneninstallatie gekeurd en conform verklaard is, wordt de installatie in dienst gesteld en kan je genieten van kwaliteitsvol drinkwater.

Een nieuwe drinkwateraftakking of een wijziging aanvragen voor je bedrijf of instelling?

    Klik hier om ons het ingevulde formulier terug te bezorgen

    Meer info?

    Bekijk onze folder 'Een industriële aftakking op het drinkwaternet' (PDF)

    Extra services