De Watergroep voert aftakkingen uit waar de regels rond afstand houden (social distancing) gerespecteerd kunnen worden door alle betrokken partijen. Hou dus ook als klant bij de uitvoering van de aftakking voldoende afstand!

Vraag tijdig jouw drinkwateraftakking en keuring aan. Bij De Watergroep kan je de infomap over de drinkwateraftakking bij het bouwen van appartementsgebouwen verkrijgen. Hierin vindt je ook het aanvraagformulier terug.

Van zodra jouw aanvraag met inlichtingenformulier De Watergroep bereikt, nemen wij contact met jou op. Een medewerker van De Watergroep maakt met jou een afspraak en komt ter plaatse de situatie opmeten. Hij maakt een plan op, bepaalt welke materialen nodig zijn en berekent de kostprijs van de aansluiting en deelvertakkingen. Wanneer je akkoord gaat met de prijsofferte én alle voorbereidende werken zijn gebeurd, wordt een datum voor de realisatie van de drinkwateraftakking bepaald. Van zodra jouw sanitaire binneninstallatie gekeurd en conform verklaard is, wordt de installatie in dienst gesteld en kan je genieten van kwaliteitsvol drinkwater.
 

Een nieuwe drinkwateraftakking in een appartementsgebouw of een wijziging aanvragen?

Klik hier om ons het ingevulde formulier terug te bezorgen!

Meer info?

Bekijk onze folder 'Een appartementsaftakking op het drinkwaternet' (PDF).

Opgelet! Bovenstaande informatie slaat uitsluitend op de standaardaftakking van een appartementsgebouw. Wanneer een centrale drukverhoging, een waterbehandeling en/of individuele bemetering per verdieping wordt voorzien, dan neem je best contact op met ons klantencontactcenter. Bijkomende voorwaarden zijn in deze gevallen van toepassing.