Met de waterkaraffen en drinkbussen die De Watergroep je voorstelt, is het een koud kunstje om jouw leerlingen te overtuigen om kraanwater te drinken.
 

Waterkaraffen

Waterkaraffen zijn een handig hulpmiddel. Door ze op de tafels te plaatsen in de eetzaal en door ze te gebruiken tijdens vergaderingen en in de leraarskamer, nodig je iedereen uit om te proeven van lekker kraantjeswater. De karaffen kosten 3 euro per stuk (incl. BTW).

De witte waterkaraffen zijn vervaardigd uit kunststof en hebben een inhoud van 1,5 liter. Ze zijn voorzien van een deksel en bedrukt met de mascotte Lester, het logo van De Watergroep en het logo van drinKraantjeswater.

Karaf met opdruk Lester

 

Drinkbussen

De drinkbussen zijn vervaardigd uit kunststof en hebben een doorzichtige, roze, lichtblauwe of blauwe kleur. Ze zijn voorzien van een handig afsluitsysteem en een draaglus. Een drinkbus kan tot 600 ml kraantjeswater bevatten. 

De drinkbussen bieden wij aan tegen de prijs van 3 euro per drinkbus (incl. BTW).

drinkbussen

 

Poster

Bij de campagne horen ook toffe posters. Die bieden wij je gratis aan ter ondersteuning van jouw inspanningen om bij jouw leerlingen te komen tot gedragsverandering.

Karaffen en drinkbussen

 

Praktische informatie

Karaffen en drinkbussenJe wil gebruik maken van ons aanbod? Fijn! Hou dan wel rekening met onderstaande informatie.

  • Jouw bestelling kan je plaatsen via dit bestelformulier. Geef duidelijk aan waar het bestelde materiaal geleverd kan worden en wie de contactpersoon is. De factuur ontvang je na levering en is betaalbaar binnen de 30 dagen.
  • De bestelling wordt uitgevoerd door een externe firma. We laten je tijdig weten wanneer deze langs kan komen. Als de levering niet is gebeurd zoals afgesproken, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten.
  • De leveringskosten bedragen 11 euro (incl. btw).
  • Het is niet toegelaten de aangekochte drinkbussen en karaffen met winst door te verkopen aan de leerlingen.


Dit aanbod is enkel geldig voor scholen en hogescholen die klant zijn bij De Watergroep. Raadpleeg bij twijfel jouw recentste drinkwaterfactuur.