Voor elke klant die digitaal ging, schonk De Watergroep van november 2019 tot mei 2020 ook één euro aan een goed doel.
  

 
 
 
 
 
 
 
 

Dit waren onze goede doelen

Sinds de start van de actie leverde de kortingsactie al:

 • 10.000 euro voor Natuurpunt
  Natuurpunt beschermt kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen. Ze beheren meer dan 25.000 hectare Vlaamse natuur in 500 verschillende natuurgebieden. Een goed doel dat perfect aansluit bij de missie en visie van De Watergroep.
 • 10.000 euro voor project 'De Genereuzen', onder de vlag van 'Hart voor Handicap'
  Dit project wil via concrete activiteiten ontmoetingen realiseren tussen mensen met en zonder beperking.

 • 30.000 euro op voor Join For Water
  De Watergroep en Join For Water werken al jaren samen aan waterprojecten in ontwikkelingslanden.
  Op 24 december trokken directeur-generaal Hans Goossens en voorzitter van de raad van bestuur Mieke Van Hootegem richting Kortrijk om tijdens de Warmste Week van Studio Brussel de cheque van 30.000 euro te overhandigen.

   

 • 10.000 euro voor Kom op tegen Kanker
  Wist je dat De Watergroep dit jaar ook deelneemt aan de 100 en 1.000 km van Kom op tegen Kanker? Zo steunen we als waterbedrijf ook actief het onderzoek naar kanker.
 • 10.000 euro voor Velt
  Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren) zet zich in voor een ecologische leefomgeving en een milieuvriendelijke wereld zonder pesticiden. De jaarlijkse Velt-ecotuindagen en de campagne 2020pesticidevrij komen ook ons drinkwater ten goede. Hoe meer tuinen pesticidevrij zijn, hoe minder kans op pesticiden in onze drinkwaterbronnen.
 • 10.000 euro voor Damiaanactie
  Damiaanactie strijdt tegen de armoedeziektes lepra, tuberculose en leishmaniasis. De organisatie spoort getroffen personen op, behandelt hen en zorgt ervoor dat zij hun plaats in de maatschappij terugvinden. De ngo heeft projecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, maar ook in België.