U bent hier: Home > De Watergroep > Nieuws

Nieuws: Klantenmagazine Waterwereld in de bus

Net voor Wereldwaterdag op 22 maart, trakteert De Watergroep al zijn klanten op een nieuwe editie van het magazine Waterwereld. Aangezien we dit jaar 100 jaar bestaan, zetten we het volledige magazine in het teken van 'feest'. We leren je cupcakes en watercocktails maken, vertellen een stukje van onze geschiedenis, laten Markske van de Kampioenen aan het woord over zijn lievelingsdrank, ...

In de bus bij al onze klanten

Van 16 tot en met 22 maart bezorgen we in ons volledige verzorgingsgebied de 'feest-editie' van ons klantenmagazine Waterwereld. Bij feesten horen ook cadeautjes, dus geven we er deze keer extra veel weg. Deelnemen is simpel: vul het wedstrijdformulier hieronder in en wie weet krijg je binnenkort een leuk cadeautje in de bus. Veel succes!

Waterwereld lente 2013Wedstrijdformulieren

Neem deel aan onze fotowedstrijd

Ben je creatief met foto's? Neem dan deel aan onze fotowedstrijd. Stuur ons jouw foto's rond het thema 'kraantjeswater' en maak kans op een cadeaubox 'Logeren aan het water', een boottocht of een prijzenpakket van De Watergroep. Foto's (max. 2 per deelnemer en max. 5MB) zijn welkom op het e-mailadres waterwereld@dewatergroep.be.

gepubliceerd op: 15-03-2013